Siemie

Mijn naam is Siemie Zandvliet, in 2011 werd bij mij darmkanker ontdekt, een stoma was het gevolg. Ik draag graag mooie lingeriesetjes, die gehavende buik vond ik erg naar. Ik zocht naar iets om me weer mooi te kunnen voelen. Wat ik vond was mooi, maar in mijn optiek veel te kostbaar. Dat bracht mij er toe zelf achter de naaimachine te gaan zitten. Ik maakte bandjes voor mezelf in alle kleuren van de regenboog.
Ik vond het fijn om te kunnen zeggen: “See Me Go”.

Mijn doel

Mijn doel is om voor mensen die dezelfde onzekerheden voelen, deze stomabanden, tegen een schappelijke prijs, aan te bieden via mijn webshop. Ik vind een stomaband geen luxe artikel en mijn doel is dus ook om het voor iedereen betaalbaar te houden. Met een stomaband om, weet je zeker dat je zakje/pleister keurig op zijn plek blijft en dat geeft een veilig gevoel. Je kunt de stomabanden dagelijks dragen, maar ook tijdens het zwemmen en in de sauna of tijdens de seks is het zoveel fijner dan een “bloot” zakje. 

Mijn wens

Ik hoop dat ik op een kleinschalige, persoonlijke manier, mensen met een stoma of met andere onzekerheden omtrent hun buik, gelukkiger kan maken. Het zou geweldig zijn als mensen zich door deze stomabanden vrijer en blijer gaan voelen en ook denken en zeggen: “SeeMeGo”. 

Webshop

 

SeeMeGo